torsdag 18 februari 2010

Dags att tycka till!

Slit dig från tevesoffan, familjen, helgstädningen eller vad det nu kan vara som kan tänkas hålla dig hemma och kom till Stockholm och Årsmötet 20-21 mars. Ett tillfälle att träffa andra skrivare, utbyta erfarenheter och diskutera arbetarlitteratur, lära känna föreningen och inte minst… att vara med och tycka till på årsmötet. Vår mötes- och konferenslokal ligger på Trekantsvägen 3 i Stockholm. Det är fem minuters gångavstånd från Liljeholmen, två-tre stationer från Zinkensdamms vandrarhem. Vägbeskrivning medföljer bekräftelsen.

Vi samlas lördagen 20 mars kl 13.30 och intar kaffe och kaka. Helgens program börjar med:

Bernt-Olov Anderssonförfattare och dramatiker, f. 1947 som berättar om sitt författarskap. Bernt-Olov är heltidsförfattare, dramatiker, kulturjournalist och kulturarbetare sedan trettio år tillbaka. Initiativtagare till Föreningen Arbetarskrivare.

Kl 16.00 Kaffe/te och smörgås. Vi får tid att umgås och ha trevligt tillsammans.

Kl 19.00 Middag på restaurang i närheten och därefter Fem Unga - stipendieutdelning i möteslokalen. Ta gärna med en egen text att läsa upp (max 5 min).

Söndag 21 mars
9.00 – 11.30
Årsmöte. Se dagordning nedan. Uppehåll för kaffepaus.

Omkring kl. 13.00 avslutar vi med gemensam lunch på en närliggande restaurang.

Själva årsmötet är förstås kostnadsfritt, men vill du vara med hela helgen har du två alternativ att välja mellan:

600 kr
I priset ingår: resa tur och retur Stockholm, föredrag, måltider (lördag: 2 fika och middag, söndag: frukost, fika och lunch), logi i 3- eller 4-bäddsrum på centralt beläget vandrarhem (handduk och sänglinne tar du med själv, om du inte vill hyra). Anmäl dig senast 9 mars, så du garanterat får en av de bäddar vi har preliminärbokat. Avgiften ska betalas i förskott, senast 16 mars till vårt plusgiro 29 00 50 -4.

400 kr
I priset ingår: resa tur och retur Stockholm, måltider (lördag: 2 fika och middag, söndag: fika och lunch) och föredrag. Detta pris gäller även för dig som bor i Stockholm. 3-dagarskort på SL ingår för medlemmar som har behov av sådant.

Anmäl dig senast 16 mars. Avgiften ska betalas i förskott, senast 16 mars till vårt plusgiro 29 00 50-4. Vill du delta på enstaka delar av årsmöteshelgen (exempelvis lördagskvällens fest), kontakta Andreas för prisbesked.

Tänk på att välja billigast möjliga färdmedel. På plats i Stockholm ersätter dig föreningen för hela din resekostnad, så spara biljetter/kvitton. Om du har svårt att betala både avgiften och resekostnaden i förväg, kontakta vår kassör Bror Kajsajuntti byprofeten@bredband.net för att lösa detta.

MOTIONER SKA VARA STYRELSEN TILLHANDA SENAST 9 MARS.
Skickas till ordförande Andreas Svanberg, adress se längre ner.

ANMÄLAN ÄR BINDANDE
Det innebär att om du gör ett mycket sent avhopp, och föreningen debiteras en kostnad för det, kan vi inte betala tillbaka avgiften.

Har du frågor? Kontakta Andreas Svanberg, Skogavägen 26, 286 31 Örkelljunga, tfn 0435-516 44, e-post: andreassvanberg@hotmail.com En bekräftelse på anmälan och mer information skickas hem till dig i mitten av mars.

Förslag till dagordning
Föreningen Arbetarskrivares årsmöte
21 mars 2010 kl 9 – 12, Stockholm
§ 1. Mötets öppnande
§ 2. Fastställande av dagordningen
§ 3. Val av mötesfunktionärer
a) mötesordförande
b) mötessekreterare
c) två justerare
§ 4. Verksamhetsberättelse 2009
§ 5. Ekonomisk berättelse 2009
§ 6. Revisionsberättelse
§ 7. Beslut om ansvarsfrihet för styrelsen
§ 8. Behandling av inkomna motioner och propositioner
§ 9. Beslut om antalet styrelseledamöter
§ 10. Val av ordförande
§ 11. Val av sekreterare
§ 12. Val av kassör
§ 13. Val av övriga styrelseledamöter
§ 14. Val av revisorer
§ 15. Val av valberedning
§ 16. Firmatecknare
§ 17. Nytt tema för medlemsbrev
§ 18. Verksamhetsplan 2010
skrivarkurser, distanskurser, nya antologin Skarpt läge, regional verksamhet, föreningens 20-årsjubileum, bokmässor m.m.
§ 19. Fastställande av medlemsavgift för 2011
§ 20. Budget för verksamhetsåret 2010
§ 21. Övriga frågor
§ 22. Fem Unga-stipendiet
§ 23. Mötets avslutande

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar