söndag 6 juni 2010

Skriv till Elsie Johansson på P1

Sveriges Radio P1 bjuder in skrivare:

I sommar drar programmet Skriv! igång. Programmet som handlar om DIN litteratur, berättelserna och historierna du kanske har i skrivbordslådan men som inte lästs av någon annan eller åtminstone inte blivit publicerade tidigare. Skriv! är programmet som vill ta del av dina nedskrivna berättelser, som är baserade på DIG, på ditt liv. Berättelser som gärna får ta utgångspunkt i självupplevda livsavgörande händelser ur ditt liv, men också i dina drömmar och förhoppningar inför framtiden.
Liv, död, hämnd, försoning, glädje, sorg, kärlek, hat, hemligheter och lögner – historier kring alla sorters ämnen är välkomna! I åtta program under sommaren kommer författarna Elsie Johansson och Jerker Virdborg välja ut och läsa upp ett urval av dessa historier samt samtala kring de teman och situationer som tas upp i berättelserna.I sommar drar programmet Skriv! igång. Programmet som handlar om DIN litteratur, berättelserna och historierna du kanske har i skrivbordslådan men som inte lästs av någon annan eller åtminstone inte blivit publicerade tidigare. Skriv! är programmet som vill ta del av dina nedskrivna berättelser, som är baserade på DIG, på ditt liv. Berättelser som gärna får ta utgångspunkt i självupplevda livsavgörande händelser ur ditt liv, men också i dina drömmar och förhoppningar inför framtiden.
Liv, död, hämnd, försoning, glädje, sorg, kärlek, hat, hemligheter och lögner – historier kring alla sorters ämnen är välkomna! I åtta program under sommaren kommer författarna Elsie Johansson och Jerker Virdborg välja ut och läsa upp ett urval av dessa historier samt samtala kring de teman och situationer som tas upp i berättelserna.

Läs mer om programmet på hemsidan:
http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=3809&artikel=3640882

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar