söndag 8 maj 2011

Effektivt styrelsemöte

Förra lördagen hade vi ett effektivt och inspirerande styrelsemöte i Stockholm. Sju av åtta medlemmar av Arbetarskrivares styrelse var på plats. Många beslut togs, bl.a. om en ny antologi, mer information om denna kommer i nästa nummer då vi publicerar en oficiell inbjudan att lämna in texter. Vi beslutade också att se över och omarbeta vår informationsfolder något, vi ska skriva samarbetsavtal med ABF m.m. Mer information kommer senare. Redan tidigare har vi gjort om hemsidan, som nu finns på http://www.arbetarskrivare.wordpress.com/ Besök oss gärna också på bloggen, http://www.arbetarskrivare.blogspot.com/ och på Facebook, som Föreningen Arbetarskrivare.
Vi har också tidigare skrivit en debattartikel i Dalademokraten inför Socialdemokraternas kongress och deltar i debatter i olika medier, se gärna artiklar om arbetarlitteratur i Helsingborgs Dagblad.
I en tid av ett allt tuffare klimat på arbetsmarknaden, där så många slängs ut i arbetslöshet och otrygghet, behövs en förening som arbetar på att synliggöra skeendena i samhället, hur människor far illa i ett hårdnande klassamhälle där solidaritet och omtanke fått allt mindre plats.
Det är just vad Föreningen Arbetarskrivare ska göra.
/Åke Johansson, ordf.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar