torsdag 22 oktober 2009

Full fart framåt!Igår hade vi i Stockholm ett öppet arbets- och inspirationsmöte. Ett tiotal medlemmar dök upp, och vi diskuterade nya idéer och läste lite texter för varandra. Det blev inte alls bara te och skorpor som Kerttu utlovat, utan gott bröd med ost och grönsaker och pepparkakor. Smöret hade hon glömt så det fick vi klara oss utan och det var väldigt uppskattat;-) Nåväl. Två timmar gick snabbt då samtalen var livliga. Nu skulle det planeras för boksläpp med releasefest och ett hejdundrande 20-årsjubileum. Som avslutning läste Pia K, Victor Estby och Jane Morén nyskrivet.


Så kära medlemmar, tänk nu på September 2010 och Arbetarskrivare. Då kommer vi att släppa antologin (du vässar väl texter och skickar in dem före 15 november till redaktören!), vara med på Bokmässan, ha relaese-och jubileumsfest med uppträdanden av både författare och musiker. Har du idéer, kontakta oss.

Foton: Raul Leikas

1 kommentar:

  1. Ja, en trevlig kväll kan ett ögonvittne intyga. Även om bara huvudsvålen syns på bild var undertecknad på plats på Åsögatan.

    SvaraRadera